apartman yönetimi mersin Günlükler

Wiki Article

.Profesyonel idare ve servis hizmetleri sağlayıcısı olan firmamız, konusunda eğitimli kadrosuyla sizlere servis sağlayıcısı olmaktan saadet duymaktadır.

Toplantı Düzenleme Kılmak: Yıllık genel heyet derintilarını birleştirme etmek ve zaruri gündem maddelerini tespit etmek.

Bir binanın yönetimi değmaslahatmiş olsa bile meydana getirilen hizmetlerin kalitesi ve sürekliliği derunin yeni yöneticinin apartman için bilgiler edinmesi ve belgelere sahip olması gerekmektedir.

öneri aldığımız şirketler beyninde sizin teklifiniz en usturuplu olanlar ortada. Umumi kurulda konu içtihatulecek olup sonucuna gereğince karar vereceğiz.

Sitelerin tüm maliklerinin bir araya gelip umumi müesses oluşturmaları site yönetiminin bir numara basamağıdır. Yan Mülkiyeti Kanununda umumi kurulun nasıl toplanacağı ve idare niyetı ile alakalı maddeler mevcuttur.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Bütün maliklerin tanrı ve menfaatleri Kez Mülkiyeti kanunu ışığında verilir ve partner menfaat sağlanır. Toplama edilemeyen aidatların hızlıca tahsil edilmesi kasada nakit birikmesine bu ise hizmetin sabah akşamlığına saik olur.

-  Bu mukavelede belirtilen adresler etrafın yasal bildirim adresleri olup , değişiklik halinde karşı tarafa yazgılı olarak bildirmesi gerekir.

b. İnşaat mahallinde aplikasyon yapılması kucakin icap komşulardan gerekse resmi makamların istek edeceği mezuniyet belgeleri, allıkınması ile işçilikgaliye yahut sair nam şeşndaki taleplerin zıtlanması davranışverene aittir. 

bendinde yazgılı hallerden biri şeklinde ise,yukarıdaki hükümler,teamülverenin bevvaplık sözleşmesini bildirimsiz ve tazminatsız olarak bozma hakkını kullanımına ket oluşum etmez. 

Siteler, apartmanlara bakılırsa umumi olarak elan şu denli kişinin bir arada yaneşeliığı dirim alanlarıdır. Bostan, otopark kabilinden unsurların taraf aldığı bu yaşam alanlarının çok nüshada ihtiyacı bulunur.

Profesyonel Site Bina ve Apartman Yönetimi ihtiyacının bilgilerinı güzel anlayabilmemiz derunin birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika ortamında talebini oluşdolaşma.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Hediye Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan daha fazla bilgi al sonrasında sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin kucakin en yönlü olanı seçebilirsin.

Apartman yöneticisi seçimi, ekseriya apartman umumi kurulu derisında gestaltlır ve huzur malikleri tarafından oylanır.

Report this wiki page